top of page

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

De verkoper

De webwinkel Mafille is gevestigd te België, te 2220 Heist Op den Berg, Lange Molenstraat 21a.

Ondernemings 0886740841

Telefoonnummer: +32 474568962, e-mail: mafille@telenet.be

Toepassing

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Prijzen

De prijzen vermeld op de website zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Mafille kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bvb als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.

De verzendingskosten worden berekend op basis van de tarieven van de Post. Als je in België woont, betaal je de standaard verzendingskosten van 5.70 euro voor een postpakket, 4.70 voor thuislevering. Bestellingen vanaf 100 euro worden gratis verstuurd (in België). Voor verzendingen naar Luxemburg en Nederland rekenen we 6,95 euro. Voor verzendingen naar andere Europese landen rekenen we een standaardprijs van 9,95 euro.

Als je uit de buurt bent, kan je ons altijd contacteren om het pakketje bij ons af te halen. Je betaalt dan geen verzendingskosten.

Koop je een cadeaubon, dan betaal je standaard verzendingskosten voor briefpost.

Bestelling

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs.

Mocht er een foutje geslopen zijn in het voorraadsysteem, en het gekozen artikel is niet meer beschikbaar, krijg je daar binnen de 2 werkdagen bericht van.

Betaling

Er kan worden betaald door middel van een Bancontact kaart of IDeal. De som wordt meteen van je rekening afgehaald en Mafille kan meteen beginnen met je pakje verzendklaar te maken.

Een betaling met een betaalkaart is kosteloos voor de klant en snel. De betaling wordt onmiddellijk geregistreerd en wij kunnen de bestelling dan ook meteen verzenden.

Je kan bij het betalen ook gebruik maken van uw vertrouwde internet banking formule. Mafille biedt u de kans om onmiddellijk het geld op onze rekening over te maken gebruik makend van KBC, ING of Belfius online banking. Ook deze manier van betalen houdt in dat de betaling onmiddellijk bij ons wordt geregistreerd, waardoor de bestelling eveneens snel kan worden verzonden.

Levering

Leveringstermijn voor België:

Zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje, via de Post. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en kan je je pakje zelf afhalen in het postkantoor of afhaalpunt. Als je wil, kan je natuurlijk ook altijd je werkadres of het adres van een buur of vriend ingeven.

Mafille kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Bpost. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient Mafille de Koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de Koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

Reparatie en garantie

De juwelen van Mafille zijn van goede kwaliteit maar als er toch iets mis gaat en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heeft u een garantie van één maand na ontvangst. Reparaties zijn in dit geval kosteloos (als u alle onderdelen goed bijgehouden heeft). De verzendingskosten zijn wel voor rekening van de koper.
Reparaties na deze periode worden in rekening gebracht. Voordat u juwelen ter reparatie terugstuurt stuurt u een mail naar mafille@telenet.be
Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen.

Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid.

Afzien van je aankoop

Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De goederen dienen hierbij in oorspronkelijke staat te zijn en dit geldt niet voor maatwerk. Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, stuur je eerst een mail naar mafille@telenet.be en verzend je de goederen op eigen risico en kosten terug naar:

Mafille – Katrien De Smet

Lange Molenstraat 21a

2220 Heist Op den Berg

Van zodra wij de goederen ontvangen hebben, in originele en onbeschadigde staat, wordt het bedrag teruggestort. 

Diversen

Door te bestellen verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.

Bestellen bij Mafille vereist dat je ons je klantgegevens bezorgt. Mafille gebruikt deze gegevens voor de administratie van je bestelling, het beheer van bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van betalingen, en tot slot voor marketing en reclamedoeleinden, in zoverre dat je voor dit laatste je akkoord hebt gegeven tijdens het bestellingsproces. Je hebt ook steeds het recht om af te zien van de reclame- en marketingacties.Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je hebt als Koper steeds recht op inzage en verbetering van deze gegevens. Op verzoek (mafille@telenet.be) zal Mafille je gegevens uit onze database verwijderen. Indien je vragen hebt over deze privacy statement, kan je ons gerust contacteren.

bottom of page